Pyszne

Luksusowy magazyn kulinarny, który obok wysmakowanych zdjęć i prezentacji potraw koncentruje się także na stronie praktycznej i użytkowej, jakiej oczekują czytelniczki.

Ponad 30% redakcyjnej części pisma stanowią warsztaty kulinarne – szczegółowe, wyczerpujące i kompleksowe poradniki krok po kroku, jak doskonalić umiejętności kulinarne na przykładzie konkretnych potraw. Każdy numer zawiera kilka warsztatów uzupełnionych o wskazówki i szersze artykuły o gotowaniu pod hasłem „z czym to się je”. Ponadto do stałych elementów czasopisma należą: „Domowa piekarnia”, „Bohater sezonu” (tj. sezonowy produkt od zaprezentowany od A do Z z propozycjami podania włącznie), a także strony pod tytułem „Smakujemy Polskę”, promujące polskie produkty regionalne zarejestrowane i sygnowane Europejskimi Znakami Jakości. W tytule również podróże kulinarne pod hasłem „Widelcem po mapie”, duży dział poświęcony słodkościom i artykuły „do poczytania” z kulinarnego pogranicza.

Tytuł ukazuje się pod hasłem „Gotowanie proste i przyjemne”, bowiem obok wymiaru poradniczego nadal dużą wagę przykłada się w nim do takiego doboru tematów, potraw i przepisów by czytelniczki mogły czerpać radość ze swojego hobby.

Czasopismo dostępne również w e-wydaniu na tablety i urządzenia mobilne.

Tytuł ewoluował z wcześniejszej wersji, pt. „To Jest Pyszne”, która ukazywała się na rynku od listopada 2007 r.

Segment: kulinarne
Nakład: 28 449
Częstotliwość: miesięcznik
Data 1. wydania: grudzień 2015
Objętość: 92 strony
Cena: 7,99 PLN
Fanpage FB:
Instagram:
ZKDP, 01-09/2016
kontakt z redakcją

Redakcja

Reklama

Data publikacji: luty 2016

Data publikacji: grudzień 2015

Cennik reklamowy

format II okładka III okładka IV okładka str. wewnętrzne
1/1 30 000 PLN 27 000 PLN 34 000 PLN 24 000 PLN
1/2 9 000 PLN 8 100 PLN 14 400 PLN
1/3 9 600 PLN
1/4 7 920 PLN

Cennik obowiązujący od 16 marca 2015.

Dopłaty

Wszystkie ceny netto (należy doliczyć podatek VAT 23%).

Do pobrania

Inne tytuły z segmentu: Kulinarne