Gotuj Krok Po Kroku

Magazyn serwuje przepisy kuchni polskiej, ale w nowym, niebanalnym wydaniu. Wszystkie potrawy zaprezentowano w przejrzystej, ilustrowanej zdjęciami formule „krok po kroku” uwzględniającej od kilku do nawet kilkunastu etapów gotowania.

Dodatkowo dania są testowane i oceniane przez panel ekspertów: profesjonalnego kucharza, cukiernika, gospodynię domową i czytelniczkę. Struktura tytułu opiera się na użytkowych segmentach: daniach na każdy dzień, potrawach odświętnych i pysznych ciastach – ze szczególną dbałością by propozycje kulinarne były proste i osiągalne na polską kieszeń.

Ponadto w każdej sekcji uwzględniono porady i triki pomocne w kuchni.

Segment: kulinarne
Nakład: 107 824
Częstotliwość: miesięcznik
Data 1. wydania: marzec 2012
Objętość: 52 strony
Cena: 1,79 PLN
ZKDP, 06-12/2016
kontakt z redakcją

Redakcja

Cennik reklamowy

format II okładka III okładka IV okładka str. wewnętrzne
1/1 48 000 PLN 44 000 PLN 52 000 PLN 37 000 PLN prawa
31 000 PLN lewa
1/2 23 000 PLN
1/3 15 000 PLN

Cennik obowiązujący od stycznia 2017.

Wszystkie ceny netto (należy doliczyć podatek VAT 23%).

Inne tytuły z segmentu: Kulinarne